Aangeklede schnitzel

Aangeklede schnitzel

Smulweb imageSmulweb

Deze aangeklede schnitzel is een echte allemansvriend. Gebakken champignons, ui en spek op een smaakvolle schnitzel. Die gaat er altijd in!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aangeklede schnitzel op tafel.

  1. Pel de uien en snijd ze in halve bogen. Poets de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd het katenspek in reepjes.
  2. Verwarm de bakboter in de pan en bak de schnitzel aan elke kant ongeveer 7 minuten (afhankelijk van de dikte van de schnitzel).
  3. Verwarm in een andere pan ook wat bakboter en bak hier de uien. Voeg eerst het spek toe en daarna de champignons toe. Bak ongeveer 10 minuten.
  4. Bak in een andere pan de eieren.
  5. Leg de schnitzel op het bord en schep er wat van het spek-champignon-ui mengsel overheen. Leg daarbovenop het ei.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees