Tomaat-paprika taart

Tomaat-paprika taart

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk vegetarisch! Tomaat-paprika taart. Belegd met geroosterde paprika's en coctailtomaten. Lekker met verse tijm!

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tomaat-paprika taart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 230°C en bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi de paprika en cocktailtomaten met 2 el olijfolie, zout en peper en laat ze ongeveer 15 minuten smoren in de oven op 230°C. Verlaag vervolgens de temperatuur naar 200°C.
  3. Roer voor de tomatensaus de tomatenpuree, 2 el olijfolie, knoflook, 4 el water, zout en peper goed door elkaar.
  4. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op de bakplaat en vouw de randen ca. 2 cm omhoog.
  5. Verdeel de tomatensaus over het deeg en schep het paprika-tomatenmengsel eroverheen. Bak het geheel ongeveer 25-30 minuten af onderin de oven.
  6. Bestrooi voor het serveren met verse tijm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart