Pulled pork

Pulled pork

Smulweb imageSmulweb

Het lekkerste recept voor pulled pork! 6 à 7 uur in de oven of slowcooker en voilà! Lekker met een broodje, salade of aardappeltjes. Perfect voor bij de BBQ of bij een feestje.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pulled pork op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten, behalve het vlees, in de pan en leg het vlees er bovenop. Wentel het door het mengsel heen en doe de deksel op de pan.
  2. Zet de slowcooker op high of zet de pan in de oven. Wacht een uur of 6/7 en check af en toe. Draai het vlees om en voeg zo nodig wat water toe.
  3. Haal het vlees uit de pan en leg het in een schaal. Zet de pan koud weg gedurende nacht om het geharde vet er makkelijk af te scheppen. Haal al het vet wat je weg kunt halen van het vlees. Je wrijft het als het ware van het vlees.
  4. Trek met twee vorken het vlees uit elkaar zodat het draadjesvlees wordt. Bind het achtergebleven vocht eventueel met maïzena, voeg het vlees weer toe aan de pan en meng met de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees