Noedels met sperziebonen

Noedels met sperziebonen

Smulweb imageSmulweb

Woknoedels met gekruide kip, sperziebonen, paprika, tofu en pinda's. Bereid met een lekkere marinade van ketjap en sambal, afgetopt met koriander. Een smaakvol en gemakkelijk recept!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Noedels met sperziebonen op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de kip met de ketjap en sambal en zet apart. Kook de sperziebonen in ongeveer 8 minuten beetgaar. Laat de noedels gaar weken volgens de verpakking.
  2. Hak de ui en knoflook en fruit deze in een beetje wokolie. Voeg de kip en de marinade toe en bak de stukjes ongeveer 5 minuten op hoog vuur.
  3. Voeg hierna de paprika toe en bak nu de stukjes paprika een paar minuten. Voeg de sperziebonen toe en schenk een scheutje sojasaus erbij en roer goed door.
  4. Voeg de stukjes gebakken tofu toe en voeg de noedels toe. Meng alles goed door elkaar. Schep alles in kommetjes.
  5. Hak de pinda's en koriander grof en garneer de kommetjes noedels hiermee.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Groente Sperziebonen