Groentensoep

Groentensoep

Smulweb imageSmulweb

Deze groentensoep is zo heerlijk dat je het de volgende dag weer wilt eten. Het beste is om gehaktballetjes te bakken en deze samen met andere groenten in de soep te doen. Kook de soep op laag vuur en laat het vervolgens 24 uur rusten voor de beste smaak.

60 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Groentensoep op tafel.

  1. Snijd de ui, wortel en prei fijn. Verwarm een scheutje olie in een grote pan en fruit deze groenten even aan.
  2. Voeg de rest van de groenten toe, vul de pan met gekookt water en voeg de laurier, peterselie, eventueel tijm en bouillonblokjes toe. Laat het geheel een half uur pruttelen.
  3. Meng ondertussen gehakt met peper, zout en paprikapoeder. Draai kleine balletjes van het gehakt en voeg ze toe aan de soep.
  4. Laat de soep na ongeveer 45 minuten sudderen. Draai het gas uit en laat de soep een halve dag staan.
  5. Warm de soep 's avonds opnieuw op en geniet van de volle smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Vlees Soep