Lekker borrelhapje - croissantvlinders met ham pesto en geitenkaas

Lekker borrelhapje - croissantvlinders met ham pesto en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Met een paar ingredienten maak je deze heerlijke croissantvlinders met ham, pesto en geitenkaas. Makkelijk om te maken en perfect als borrelhapje. Bak ze in de oven tot ze goudbruin zijn en smullen maar!

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lekker borrelhapje - croissantvlinders met ham pesto en geitenkaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bedek de bakplaat met bakpapier.
  2. Open het blikje croissantdeeg en rol het uit. Snijd de rechthoekige delen over de lijn in drie plakken. Druk de schuine lijn van het croissantdeeg een beetje dicht. Smeer elke plak in met groene pesto en bekleed ze volledig met gekookte ham. Verkruimel de zachte geitenkaas en verdeel het over de plakken. Rol elke plak vanaf de twee kanten naar elkaar toe zodat de rollen elkaar in het midden raken. Strijk tussen de twee rolletjes wat van het losgeklopte ei.
  3. Snijd de rollen met een scherp mes elk in plm. 8 stukken. Leg de plakjes plat op de bakplaat en bak de croissantvlinders plm. 15 - 20 minuten. Als je de vlinders maakt om ze in de vriezer te bewaren, bak ze dan iets korter.
  4. Laat de croissantvlinders goed afkoelen en bewaar ze in een diepvriesdoos tot je ervan gaat smullen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Kaas