Verwennerij-duveltjesvlees met biologische kipfilet

Verwennerij-duveltjesvlees met biologische kipfilet

Smulweb imageSmulweb

Een echte verwennerij, dit duveltjesvlees met biologische kipfilet. Het vlees wordt gestoofd in bier en afgemaakt met mosterd, champignons en ui. Serveer met aardappelpuree of brood om de saus mee op te dippen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Verwennerij-duveltjesvlees met biologische kipfilet op tafel.

  1. Maak van de ingrediënten een marinade. Snijd de kip in blokjes. Doe deze bij de marinade. Goed laten intrekken, een nacht of liefst een hele dag.
  2. Een beetje boter in de pan of wat arachideolie, de kip uit de marinade halen en aanbraden. De marinade erna toevoegen en laten sudderen. Zo'n 20 minuten. Vlak voor het opdienen een eetlepel pindakaas erdoor roeren en de zure room.
  3. Serveren met basmatirijst/jasmijnrijst, ananasstukjes (vers of op sap) perziken op sap, gebakken banaan. Je kan nog een lekkere salade erbij maken zoals bijv. Gado-Gado of Atjar Ketimoen (komkommer in het zuur).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte