Babi ketjap met andijvie stamppot

Babi ketjap met andijvie stamppot

Smulweb imageSmulweb

Een Nederlandse stoofpot met Indonesische roots. Babi ketjap met andijvie stamppot. Go-Tan Boemboe Babi Ketjap geeft dit gerecht de authentieke smaak en Original Wok Spicy Tomato zorgt voor extra pit. Maak het af met fijngesneden bosui.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 120 ml go-tan original wok spicy tomato

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Babi ketjap met andijvie stamppot op tafel.

  1. Verhit twee eetlepels wokolie in een braadpan. Bak het vlees hierin tot het mooi bruin kleurt.
  2. Voeg vervolgens Go-Tan Boemboe Babi Ketjap toe en laat het sudderen (bij varkensvlees is de stooftijd circa 35 minuten, bij rundvlees minimaal een uur).
  3. Kook de aardappelen en stamp ze fijn samen met een scheutje melk en boter.
  4. Breng op smaak met zout en peper en meng de andijvie door de aardappels.
  5. Verwarm Original Wok Spicy Tomato met kokosmelk (optioneel).
  6. Serveer de stamppot samen met het smoorvlees en rode curry.
  7. Garneer het gerecht met fijngesneden bosui.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Stamppot Andijvie