Oosterse hutspot met beenham

Oosterse hutspot met beenham

Smulweb imageSmulweb

Serveer een oosterse twist aan de klassieke hutspot met deze oosterse hutspot met smaakvolle beenham. Perfect voor wie het wokken even zat is en wat anders wil proberen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Oosterse hutspot met beenham op tafel.

  1. Bak de beenhammetjes in 4 el Go-Tan Wokolie rondom bruin in ca. 5 minuten.
  2. Voeg Go-Tan Boemboe Babi Ketjap toe en laat het vlees zachtjes smoren in ca. 40 minuten.
  3. Zet ondertussen de wortel, zoete aardappelen en ui op in ruim water en kook deze in ca. 20 minuten. Giet af en stamp door elkaar.
  4. Voeg Go-Tan Dikke Ketjap toe en maak het gerecht eventueel wat pittiger met Go-Tan Sambal Badjak.
  5. Serveer de oosterse hutspot met babi ketjap beenham.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Vlees Hutspot