Zelfgemaakte saucijzen met geurige kruiden en specerijen

Zelfgemaakte saucijzen met geurige kruiden en specerijen

Smulweb imageSmulweb

Zet binnen no-time zelfgemaakte saucijzen op tafel met heerlijke kruiden en specerijen. Deze saucijzen van gehakt zijn omhuld met krokant bladerdeeg en in de oven goudbruin gebakken. Perfect voor bij de borrel!

45 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.05 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zelfgemaakte saucijzen met geurige kruiden en specerijen op tafel.

  1. Meng het gehakt en laat het een halfuur in de koelkast staan.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op een bakplaat met bakpapier eronder. Besprenkel het bakpapier eerst met druppels water om het rijzen van het bladerdeeg te bevorderen.
  3. Verdeel het gehaktmengsel als een worst over het bladerdeeg en maak de onderste helft van het bladerdeeg licht vochtig.
  4. Vouw de bovenste helft van het bladerdeeg over het gehakt en druk het bladerdeeg goed tegen de onderste helft aan.
  5. Snijd elk plakje bladerdeeg in tweeën.
  6. Bestrijk het bladerdeeg met ei en bak het voor ongeveer 30 minuten op 180-200 graden Celsius, tot het gaar en mooi van kleur is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden