Pastinaak frieten

Pastinaak frieten

Smulweb imageSmulweb

Lekker als snack of als bijgerecht: pastinaak frieten. De pastinaak parten worden ingesmeerd met kerrieolie waardoor ze lekker gekruid uit de oven komen, goudbruin en gaar in 25-30 minuten.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 Pastinaak

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pastinaak frieten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil pastinaken met een dunschiller en snijd elke pastinaak in de lengte in 6-8 parten.
  2. Leg pastinaakparten naast elkaar en met wat tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Meng olie met kerriepoeder en bestrijk pastinaakparten rondom met kerrieolie.
  4. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de pastinaakfrieten in 25-30 minuten rondom goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig.
  5. Laat de pastinaakfrieten heel even op keukenpapier uitlekken en serveer ze in een schaal.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pastinaak