Monchou-toetje

Monchou-toetje

Smulweb imageSmulweb

Trakteer jezelf en anderen op dit verrukkelijke Monchou-toetje. Een luchtige combinatie van Monchou, slagroom en bastognekoeken. Maak dit recept af met een lepel vers fruit of vlaaifruit en serveer als feestelijk dessert.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 430 g Hak taart & vlaaifruit kersen

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Monchou-toetje op tafel.

  1. Haal de Monchou alvast uit de koelkast. Doe de bastognekoeken in een plastic zakje en sla deze kapot met een deegroller. Verdeel de kruimels over 4 glaasjes.
  2. Klop vervolgens de slagroom met de suiker helemaal stijf. Roer de Monchou door de slagroom en schep in de glaasjes.
  3. Voeg als laatste een lepel vlaaifruit of vers fruit toe en laat een paar uur opstijven in de koelkast. Garneer je Monchou-toetje met een cocktail parapluutje en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Desserts