Keema matar

Keema matar

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Indiaas kipgerecht met erwtjes. Na bereiding van de keema matar geeft u dit gerecht een eigen draai door een persoonlijk samengesteld kruidenmengsel van komijnzaadjes, knoflook, gedroogde rode chilipeper en verse koriander toe te voegen. Roerbak alles goed door voor een zo optimaal mogelijke smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Keema matar op tafel.

  1. Kook de eieren.
  2. Pel de uien en snijd ze fijn. Hak de knoflook fijn. Snijd de verse koriander fijn.
  3. Verwarm de boter in een pan, voeg komijnzaadjes toe. Voeg de uien toe en bak deze glazig.
  4. Voeg de kip toe, samen met de knoflook, gemberpasta, gedroogde rode chilipeper en tomatenpuree. Breng eventueel op smaak met zout. Roerbak alles goed door.
  5. Voeg de erwtjes toe en verwarm mee.
  6. Serveer met de gekookte eieren en de verse koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Rijst