Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Tony chocolonely brownies met zeezout op tafel.
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed de bakvorm met bakpapier.
- Hak de Tony chocolade reep in stukjes, laat wat grotere en kleinere stukjes ertussen zitten. Zeef het bakmeel, zout, bakpoeder en cacaopoeder in een kom en roer door elkaar.
- Verwarm de karnemelk samen met de boter in een pannetje totdat de boter gesmolten is.
- Doe de 2 verschillende basterdsuiker, gewone suiker en vanillesuiker in een andere kom. Voeg de gesmolten boter en melk toe en klop met een garde door elkaar. Voeg het ei toe en mix het mengsel nog 30 seconde met de garde door.
- Voeg de droge mix van meel en cacao toe aan het natte suikermengsel en spatel door elkaar. Voeg de stukjes chocolade toe en spatel in een paar keer erdoorheen.
- Giet het brownie beslag in de bakvorm en verdeel gelijkmatig met een spatel. Bak de brownies ongeveer 35 min in de oven totdat ze gerezen zijn en de bovenzijde krokant is.
- Laat de brownies afkoelen naar kamertemperatuur voordat je ze snijdt.