Pittige mexicaanse ovenschotel

Pittige mexicaanse ovenschotel

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige Mexicaanse ovenschotel zit stampvol groenten en vullende bonen en is overheerlijk op alle mogelijke manieren: lekker als dip, als hoofdgerecht of als bijgerecht bij een zomerse grillpartij!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pittige mexicaanse ovenschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Rul het gehakt in de pan en voeg de knoflook toe.
  3. Voeg de wok groenten toe en bak 3 minuten mee.
  4. Meng de tomatenblokjes, komijn, gember, chili en paprikapoeder erdoorheen en laat op matig vuur 10 minuten stoven. Als de saus te dun is, kun je hem laten inkoken of iets binden.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Schep de helft van het bonenmengsel in een ovenschaal en leg er tortillachips met kaas overheen. Herhaal nog een keer. Eindig met een laag chips en kaas erbovenop.
  7. Zet 15-20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel