Krokante kip met kokos

Krokante kip met kokos

Smulweb imageSmulweb

Maak een krokante kip met kokos van jouw favoriete kruiden van de dag! Wentel de filet in kokos en een ei/kruidenmengsel en bak het in kokosolie aan beide kanten. Serveer met een bijpassende garnering van salade, rijst, pasta of gebakken aardappeltjes.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Krokante kip met kokos op tafel.

  1. Neem twee diepe borden: een met gemalen kokos en een met twee geklutste eieren met jouw favoriete kruiden van die dag (bijvoorbeeld herbes de provence voor een Frans tintje, Italiaans voor bij pasta of kerrie bij rijst). Strooi wel ruim voor de smaak die in de krokante laag komt.
  2. Wentel de filet eerst door de kokos, dan door het ei/kruidenmengsel en weer terug door de kokos.
  3. Bak de filet aan beide kanten goed door op een matig vuur in een schep kokosolie.
  4. Serveer met een bijpassende garnering van salade, rijst, pasta of gebakken aardappeltjes met dezelfde kruiden erin verwerkt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte