- 400 g Hollandse roerbakmix
- 250 g Jumbo Biologisch Rundvlees Kogelbiefstuk (jumbo)
- 100 g Peultjes
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Roerbakmie op tafel.
- Kook de roerbakmie volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit 3 eetlepels olie in een wok of braadpan. Bak het rundvlees op hoog vuur snel gaar en schep het uit de wok of braadpan om even te laten rusten.
- Doe nu de peultjes en broccoliroosjes in de wok of braadpan en bak het geheel 5 minuten op hoog vuur.
- Voeg daarna 150 ml water en de Honig Mix voor Roerbakmie toe. Verhit alles gedurende 1 minuut en blijf het continu omscheppen.
- Zet het vuur opnieuw goed hoog en voeg het rundvlees met de afgegoten roerbakmie weer toe. Blijf roeren tot al het vocht verdampt is.
- Schep tenslotte de lente-uitjes erdoor en geef je gerecht een typisch Aziatische smaak met een mengsel van sojasaus, suiker en rijstwijn of sherry.
- Strooi de eventuele gekneusde cashewnoten eroverheen en verras iedereen.