Roerbakmie

Roerbakmie

Smulweb imageSmulweb

In een handomdraai heb je met dit recept een heerlijke maaltijd op tafel staan. Roergebakken mie met rundvlees, broccoliroosjes en peultjes. Afgekruid met lente-uitjes, sojasaus, suiker en rijstwijn. En als finishing touch wat cashewnoten!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Hollandse roerbakmix
  • 250 g Jumbo Biologisch Rundvlees Kogelbiefstuk (jumbo)
  • 100 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Roerbakmie op tafel.

  1. Kook de roerbakmie volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verhit 3 eetlepels olie in een wok of braadpan. Bak het rundvlees op hoog vuur snel gaar en schep het uit de wok of braadpan om even te laten rusten.
  3. Doe nu de peultjes en broccoliroosjes in de wok of braadpan en bak het geheel 5 minuten op hoog vuur.
  4. Voeg daarna 150 ml water en de Honig Mix voor Roerbakmie toe. Verhit alles gedurende 1 minuut en blijf het continu omscheppen.
  5. Zet het vuur opnieuw goed hoog en voeg het rundvlees met de afgegoten roerbakmie weer toe. Blijf roeren tot al het vocht verdampt is.
  6. Schep tenslotte de lente-uitjes erdoor en geef je gerecht een typisch Aziatische smaak met een mengsel van sojasaus, suiker en rijstwijn of sherry.
  7. Strooi de eventuele gekneusde cashewnoten eroverheen en verras iedereen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Mie Roerbakmie