Indisch gevulde eitjes

Indisch gevulde eitjes

Smulweb imageSmulweb

Indisch gevulde eitjes zijn een heerlijk en makkelijk hapje voor bij de borrel! De eitjes zijn gevuld met kipsatesalade en sambal badjak. Bestrooi de eitjes met wat peterselie en je hebt een smaakvol gerecht. Smakelijk eten!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g jumbo kipsaté salade

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Indisch gevulde eitjes op tafel.

  1. Kook de eieren 10 minuten.
  2. Laat ze afkoelen en pel ze.
  3. Snijd ze in de lengte doormidden en doe de dooiers in een bakje.
  4. Prak de dooiers met 2 el kipsatesalade en de sambal badjak.
  5. Vul de eitjes met dit mengsel en bestrooi met peterselie (vers of gedroogd).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei