Rumpunch

Rumpunch

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze tropische Rumpunch! Verse mango, papaja, en bananen gemixt met rozenbottelsiroop, limoensap en heerlijk rum. Garneer het met ijsklontjes en verse nootmuskaat.

15 min bereiden

tussendoortje

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Papaya
  • 3 Passie Fruit
  • 100 g Rozenbottels

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rumpunch op tafel.

  1. Installeer de machine en gebruik de smoothiemix-kit.
  2. Schil de mango en de papaja. Verwijder de grote pit uit de mango en de kleine pitjes uit de papaja. Pel de bananen. Snijd de passievruchten doormidden en schraap er het vruchtvlees met een lepel uit.
  3. Doe alle schoongemaakte vruchten in de invoerbuis en druk aan met de aanduwer. Maal tot een heldere sap zonder pulp.
  4. Meng het limoensap met 500 milliliter van het verse vruchtensap, de rozenbottelsiroop, angostura, rum en het zout in een grote mengkom.
  5. Klop de punch luchtig met een garde en schenk in glazen.
  6. Garneer het met ijs(klontjes) en versgeraspte nootmuskaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Mango Passievrucht