Gestoofde schouderkarbonades met ras el hanout

Gestoofde schouderkarbonades met ras el hanout

Smulweb imageSmulweb

Deze gestoofde schouderkarbonades met ras el hanout zijn een absolute aanrader. Na het bakken voeg je de karbonades samen met de ui, knoflook en rode peper toe aan een stoofpan. Hier in voegt je ras el hanout en tomatenpuree, om het geheel vervolgens op smaak te brengen met kippenbouillon. Stoof het vlees, garneer het met verse koriander en genieten maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Ras el Hanout
  • 250 ml Water
  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Gestoofde schouderkarbonades met ras el hanout op tafel.

  1. Breng het vlees op smaak met peper en zout.
  2. Bak de karbonades in olijfolie tot ze goudbruin zijn.
  3. Doe de karbonades in een stoofpan.
  4. Fruit de ui, knoflook en rode peper tot ze zacht zijn.
  5. Voeg ras el hanout toe en bak tot de geuren vrijkomen.
  6. Voeg de tomatenpuree toe en ontzuur dit gedurende 3 minuten.
  7. Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg dit vervolgens toe aan de stoofvlees.
  8. Stoof het vlees gedurende 45 minuten en garneer met verse koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden