Peperkoek met gerookte zalm

Peperkoek met gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Een bijzonder hapje voor bij de borrel of als voorgerecht. Het geroosterde plakje peperkoek vormt een heerlijke basis voor de gerookte zalm en kaas.

25 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 16 Ontbijtkoek
  • 1 el Jumbo Dille Vers 15g

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Peperkoek met gerookte zalm op tafel.

  1. Snijd de peperkoek in plakjes en rooster deze in de broodrooster of oven.
  2. Snijd bieslook, dille en kervel fijn.
  3. Voeg de kruiden toe aan de witte kaas en meng goed.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Besmeer de geroosterde plakjes peperkoek met de kaas en leg hierop de zalm.
eet smakelijk