Wortel gevuld als broodje gezond

Wortel gevuld als broodje gezond

Smulweb imageSmulweb

Wortel gevuld met ei, kaas, ham en salade en belegd met een plukje loof voor de finishing touch. Omhuld met knapperig, goudbruin bladerdeeg, op smaak gebracht met ei, paprika en zeezout en andere kruiden naar keuze. Perfect voor een lunch of als tussendoortje.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wortel gevuld als broodje gezond op tafel.

  1. Snijd het bladerdeeg in reepjes en rol deze om de mal.
  2. Smeer het bladerdeeg in met het mengsel van ei, paprika en zeezout en voeg eventueel andere kruiden naar keuze toe.
  3. Bak de wortels in 15 minuten gaar in de oven op 180 graden.
  4. Verwijder de mal en laat de wortels afkoelen. Vul de wortels met bijvoorbeeld ei, kaas, ham en salade.
  5. Maak het geheel af met een plukje sla als loof en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodjes Broodje gezond