Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Wafels op tafel.
- Verwarm het wafelijzer voor. Smelt de boter. Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit. Rasp de schil van de citroen en de sinaasappel.
- Meng met een garde de crème fraiche met de suiker, het vanillemerg, citroen- en sinaasappelrasp, zout, eieren en eierdooiers. Roer de bloem en de boter erdoor.
- Schep met een ijsknijper een beetje van het beslag in het wafelijzer en bak de wafels in ongeveer 4 minuten goudbruin.
- Breng het fruit met de helft van de suiker en het sap van de citroen aan de kook. Roer de kersen erdoor.
- Klop de slagroom met de rest van de suiker stijf en schep het in de spuitzak met gekartelde spuitmond. Smelt de chocolade au bain-marie.
- Serveer de wafels met een rozet slagroom en het fruit en lepel er de chocolade overheen. Garneer met een blaadje munt.