- 1000 ml Water
- 0.1 g Koriander
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Vissoep op tafel.
- Kook water en maak bouillon van de visbouillonblokjes.
- Verwarm een beetje olijfolie in een soepketel en voeg hier de harissa, fijn gesneden knoflook, gember en pepertje aan toe. Bak dit tot het kleur begint te krijgen.
- Voeg venkel, prei en bleekselderij toe en bak totdat ze zacht worden.
- Voeg de visbouillon en witte wijn toe aan de groenten en laat het geheel aan de kook komen. Gaar de groente.
- Voeg tomaten, tijm en vis met kruiden toe en laat het geheel koken tot de vis ondoorzichtig (wit van kleur) is geworden.
- Voeg garnalen, kokkels of andere schelpdieren toe en laat het geheel nog zo'n 2 minuutjes pruttelen totdat de garnalen gaar zijn en de kokkels of andere schelpdieren open zijn.
- Serveer de soep en geniet ervan!