Rundvleesbouillon

Rundvleesbouillon

Smulweb imageSmulweb

Maak nu deze heerlijke zelfgemaakte rundvleesbouillon. Door het zelf te maken krijg je de meest volle smaak! Serveer met vermicelli voor de perfecte runderbouillonsoep.

45 min bereiden

soep

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Runderpoulet, onbereid
  • 0.5 Knolselderij
  • 3000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Rundvleesbouillon op tafel.

  1. Breng water aan de kook.
  2. Doe het vlees erin en schuim eventueel af.
  3. Voeg bouillontabletten toe en laat ongeveer 1 uur trekken op laag vuur zonder te koken.
  4. Doe dan de prei, selderij (knol en blad) erbij en laat nog een paar uur trekken (± 2/3 uur).
  5. Haal alles uit de pan en zeef indien gewenst de soep.
  6. Snijd het vlees fijn en doe terug in de bouillon.
  7. Voeg wat vermicelli toe voor een heerlijke runderbouillonsoep.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Vlees