Crunchy choco fudge

Crunchy choco fudge

Smulweb imageSmulweb

Genieten van een lekker tussendoortje? Deze crunchy choco fudge is een perfecte keuze! Een glad mengsel van cacaopoeder, kaneel, kokosolie en agavesiroop, gerold in fijngehakte pistachenoten. Makkelijk te maken en nog lekkerder om van te genieten!

15 min bereiden

dessert

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Agavesiroop

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Crunchy choco fudge op tafel.

  1. Voeg cacaopoeder, kaneel, kokosolie en agavesiroop samen in een kom. Roer goed door tot het een glad mengsel is.
  2. Doe pistachenoten in een blender en hak ze fijn tot kleine stukjes. Leg de fijngehakte pistachenoten op een stuk aluminiumfolie.
  3. Leg de fudge in een rechte lijn op de stukjes pistache, zoals bij een opgerolde pannenkoek.
  4. Rol het aluminiumfolie om de fudge en duw voorzichtig aan. Leg het geheel 10 minuten in de koelkast.
  5. Haal de folie eraf en snijd de fudge in stukjes. Eet smakelijk!
eet smakelijk