- 100 g Jumbo espresso oploskoffie
- 45 g Kahlúa koffielikeur
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Tiramisu met frambozen op tafel.
- Klop in een kom eidooiers met suiker en vanillemerg met de handmixer tot een crèmekleurig en romig mengsel. Voeg mascarpone toe en klop alles tot een mooie vla. Schep een derde van deze vla in rechte (whisky)glazen en strijk de bovenkant glad.
- Meng koffie in een diep bord met likeur. Halveer lange vingers en doop ze in de likeur. Leg in elk glas 2 halve lange vingers en verdeel hier een derde van frambozen over.
- Maak zo nog een laag van vla en lange vingers. Strijk vervolgens de rest van de vla erover uit. Zet de glazen in de koelkast en laat de tiramisu in 1 uur stevig worden.
- Zet de glazen op bordjes en bestuif de tiramisu door een zeefje met wat cacaopoeder. Garneer met de resterende frambozen.