Rosbief carpaccio met citroenmayonaise

Rosbief carpaccio met citroenmayonaise

Smulweb imageSmulweb

Deze rosbief carpaccio met citroenmayonaise, walnoten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan is makkelijk en snel te maken. Perfect voor een lichte maaltijd of als voorgerecht!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rosbief carpaccio met citroenmayonaise op tafel.

  1. Rasp de citroen en pers een helft van de citroen uit.
  2. Meng het citroensap en de rasp door de mayonaise.
  3. Verdeel de rosbief over 4 borden.
  4. Leg een handje rucola in het midden.
  5. Verdeel de gedroogde tomaatjes erover.
  6. Besprenkel met de citroenmayonaise en bestrooi met de walnoten en Parmezaanse kaassnippers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees