Traktatie banaan met chocolade

Traktatie banaan met chocolade

Smulweb imageSmulweb

Trakteer je vrienden met deze heerlijke banaan met chocolade en gekleurde spikkels. De pure chocolade wordt au bain-marie verwarmd, daarna smeer je het over de banaan of doop je de banaan er helemaal in. Lekker crunchy en zoet!

10 min bereiden

bijgerecht

10 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Traktatie banaan met chocolade op tafel.

  1. Schil de bananen. Snijd de uiteinden eraf zodat je uit iedere banaan 4 mooie, rechte, dikke plakken kunt snijden.
  2. Verwarm intussen de pure chocolade au bain marie in een pannetje. Laat heel kort afkoelen.
  3. Prik in iedere banaan een stokje. Giet de warme chocoladesaus over de bananen heen. Je kunt de bananen er ook helemaal in onderdompelen.
  4. Versier vervolgens met de gekleurde spikkels.
  5. Deel de bananen uit als de saus nog warm is. Smullen geblazen!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bakken Banaan Chocolade Chocolade maken