Koolrabi met gehakt

Koolrabi met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een bijzonder gerecht uit Duitsland: gevulde koolrabi met gehakt en gestoomd in bouillon. Voeg de bolletjes koolrabi die je hebt uitgehold toe aan de bouillon. Serveer met de gemixte bouillon en bolletjes. Probeer het nu zelf!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Koolrabi met gehakt op tafel.

  1. Zet het water op en voeg de bouillonblokjes toe.
  2. Schil de koolrabi's en snijd het bovenste stukje af. Hol de koolrabi's uit met een bolletjesmaker en houd de bolletjes apart.
  3. Pel de ui en de knoflook en snipper deze. Meng onder het gehakt en vul de koolrabi's met het gehakt.
  4. Voeg de bolletjes die je uit de koolrabi's hebt gehaald bij de bouillon. Stoom de koolrabi's ongeveer 40 minuten boven de bouillon (Varoma/Thermomix).
  5. Verwijder na 40 minuten de koolrabi's.
  6. Mix de bouillon met de bolletjes die nu ook gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Kool