Ouderwetse wentelteefjes

Ouderwetse wentelteefjes

Smulweb imageSmulweb

Maak van ontbijt een feestje! Wentelteefjes met kaneel en ahornsiroop. Gemaakt met ei, brood en melk. Serveer deze verwennerij samen met banaan, rode vruchten en poedersuiker. Lekker voor in het weekend!

10 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ouderwetse wentelteefjes op tafel.

  1. Meng ei, melk, kaneel en ahornsiroop in een diep bord.
  2. Verwarm boter in een koekenpan.
  3. Wentel de sneden brood door het eimengsel.
  4. Bak het brood in de koekenpan aan weerskanten goudbruin.
  5. Serveer met banaan, rode vruchten en poedersuiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Wentelteefjes