- 150 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Vegetarische goulash op tafel.
- Maak de paprika's schoon (verwijder de zaadlijst) en maak de champignons schoon. Maak ook de ui, knoflook en chilipeper schoon en verwijder eventueel de zaadlijst. Snijd de ui in grove stukken en hak de knoflook en chilipeper fijn en zet apart. Snijd de champignons in vier partjes en snijd de paprika's in grove stukken.
- Verhit wat olijfolie in een grote hapjespan en voeg de ui toe. Roerbak deze tot hij lichtbruin kleurt en voeg dan de knoflook, chilipeper en champignons toe. Roerbak gedurende 1 minuut en voeg de paprika, komijn en laurier toe. Roerbak nog 2 minuten.
- Blus het geheel af met water en plaats de deksel op de pan. Laat het geheel 5 minuten sudderen op middelhoog vuur en schep geregeld om.
- Voeg hierna de kruidenkaas toe, meng goed en laat nog 2 minuten zachtjes inkoken.
- Los de maïzena op in ongeveer 25ml water en voeg deze toe aan de goulash. Meng goed en laat 1 minuut inkoken tot de goulash is ingedikt. Indien de saus te dun is, voeg dan nog wat maïzena toe.
- Verwijder het laurierblad en serveer de goulash warm.