Chinees gestoofd sucadelappen

Chinees gestoofd sucadelappen

Smulweb imageSmulweb

Mals gestoofd sucadelappen, heerlijk op smaak gebracht met vijfkruidenpoeder, steranijs, rijstwijn en sojasaus. Gebruik een pan of slowcooker om dit gerecht tot perfectie te brengen. Serveer met rijst of brood voor een compleet gerecht.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Chinees gestoofd sucadelappen op tafel.

  1. Verhit 1 eetlepel olie in een grote, ondiepe koekenpan en bak de knoflook, gember, lente-uien en rode peper voor 3 minuten tot ze zacht en geurig zijn. Haal vervolgens uit de pan.
  2. Haal stukken vlees door het bloemmengsel.
  3. Bak het vlees in de overige olie bruin aan alle kanten. Voeg extra olie toe als dit te weinig is.
  4. Voeg vijfkruidenpoeder, steranijs, verse gember, lente-ui, rode peper, rietsuiker, rijstwijn en donkere en lichte sojasaus toe. Bak tot de geuren vrijkomen.
  5. Doe de inhoud in een stoofpan of slowcooker en stoof dit zachtjes tot het vlees botermals is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees