Pasta met zalm en spinazie

Pasta met zalm en spinazie

Smulweb imageSmulweb

Pasta met zalm en spinazie, optimaal genieten van een heerlijk pastagerecht. Bestrijd trek met een pasta die smaakvol is en makkelijk te maken.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met zalm en spinazie op tafel.

  1. Kook de pasta volgens verpakking beetgaar.
  2. Snipper ondertussen de uien en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjespan of wokpan. Voeg de zalm toe en bak een minuutje mee.
  3. Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is.
  4. Schenk de kookroom erbij en breng op smaak met flink wat peper en zout.
  5. Halveer de tomaatjes en meng deze met de zalm en spinazie. Bak een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe.
  6. Mix alles door elkaar en schep op borden. Bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta