Indiase viscurry met naanbrood

Indiase viscurry met naanbrood

Smulweb imageSmulweb

Deze Indiase viscurry met naanbrood is een smaakexplosie in je mond! Heerlijk gegaarde vis in combinatie met kerrie, gember en koriander. Perfect op smaak met zout en peper en een frisse twist door de toevoeging van citroensap. Lekker met naanbrood!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Indiase viscurry met naanbrood op tafel.

  1. Besprenkel de vis met citroensap, laat even intrekken en dep de stukken droog met keukenpapier.
  2. Verhit de olie in een wok en bak hierin de knoflook, bosui, paprika en kerriepoeder 3 minuten.
  3. Schep de gember, visbouillon en vis erdoor en laat de curry zachtjes 6 minuten garen.
  4. Maak op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de viscurry in diepe borden en strooi de koriander erover. Geef het naanbrood erbij.
  6. Tip: Voeg in plaats van paprika tomatenblokjes (vers of uit blik) toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Brood