Hartige broodtaart met zalm en broccoli

Hartige broodtaart met zalm en broccoli

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke hartige broodtaart met zalm en broccoli. Gemaakt met eieren, crème fraîche, melk en kaas. De zalmfilet in blokjes en de broccoliroosjes maken het helemaal af. Lekker bij de lunch of als hoofdgerecht bij het diner.

10 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hartige broodtaart met zalm en broccoli op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de broccoliroosjes in 3-4 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
  3. Snijd de zalmfilet in blokjes en kruid ze met zout, peper en 1 eetlepel citroensap.
  4. Verkruimel het brood met korst in de keukenmachine.
  5. Klop in een kom de eieren los met crème fraîche en melk en meng het broodkruim en de kaas erdoor.
  6. Verdeel dit mengsel in een ingevette taartvorm van 26 cm. Leg de blokjes zalm met de broccoliroosjes en kerstomaatjes erin. Strooi er nog wat zeezout en peper over.
  7. Bak de taart in de oven in 35 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Broccoli