Geroosterde geitenkaas met spek en rucola

Geroosterde geitenkaas met spek en rucola

Smulweb imageSmulweb

Geroosterde geitenkaas met spek en rucola. Heerlijke plakken geitenkaas met een zachte kern die smullen op je bord en in combinatie met spek een beetje extra smaak geven. Gecombineerd met de frisheid van rucola en cherrytomaatjes, lekker met wat gebrande pijnboompitjes.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Geroosterde geitenkaas met spek en rucola op tafel.

  1. Maak vier bordjes op met de rucola sla. Snijd de cherry tomaatjes in helftjes en verdeel deze over de bordjes.
  2. Als dit nog niet gedaan is, rooster de pijnboompitjes.
  3. Maak de rucola op smaak met wat olie en azijn en voeg eventueel wat zout en peper toe.
  4. Wikkel de 4 plakken geitenkaas (met korst) in ontbijtspek, zodat er geen kaas meer zichtbaar is.
  5. Verwarm een koekenpan met een klein beetje olie erin en bak de in spek gerolde geitenkaas tot de kaas lekker zacht geworden is. Laat de spek niet te knisperig worden.
  6. Verdeel de gebakken geitenkaas over de bordjes met rucola en tomaatjes. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Vlees Groente Sla Speklap Rucola