- 250 g Peultjes
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Oosterse biefstukreepjes op tafel.
- Snijd de biefstuk in reepjes en schep ze samen met de geraspte gember door elkaar. Pers het teentje knoflook uit en voeg het ook toe. Laat het geheel 10 minuten marineren.
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Verwijder de steel en zaadjes van de paprika en snijd deze in reepjes.
- Verhit de olie in een wokpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijden bruin. Haal ze uit de pan.
- Roerbak nu de peultjes en paprika reepjes gedurende 5 minuten.
- Voeg de oestersaus toe en knijp de limoen uit boven de pan. Roer de biefstuk er ook doorheen en verwarm nog 1 minuutje in de pan.
- Bestrooi het gerecht met ringetjes bosui en sesamzaadjes.
- Serveer samen met de rijst.