Nutella taart

Nutella taart

Smulweb imageSmulweb

Eet smakelijk met deze heerlijke, luchtige Nutella taart! Gebakken met 5 eieren, vanille essence en uiteraard, onmisbare Nutella. Serveer bestrooid met poedersuiker en een takje munt of stokje vanille.

10 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Nutella taart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
  2. Klop de 5 eieren 6 minuten lang zodat ze mooi glad worden.
  3. Voeg aan het eimengsel 1 theelepel vanille essence toe.
  4. Verwarm de Nutella in het steelpannetje tot het een zachte massa is.
  5. Meng de Nutella rustig en goed door het eimengsel.
  6. Vet het bakblik in met boter (je kunt ook een stukje vetvrij bakpapier gebruiken).
  7. Zet in de oven voor 25 minuten.
  8. Controleer of de taart klaar is door er een satéprikker in te steken. Als je deze er schoon uithaalt zonder resten, is de taart klaar.
  9. Serveer eventueel de taart bestrooid met wat poedersuiker en een takje munt of stokje vanille.
  10. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade