Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Romige snijbiettaart met parmezaan op tafel.
- Verwarm de oven op 220C.
- Was de snijbiet en snijd de steel en de bladeren in stukken van ongeveer 1 cm. Snijd vervolgens de rode ui fijn en de champignons in plakjes.
- Verwarm 2 el olie en bak de groenten voor ongeveer 5 minuten aan zodat de bladeren wat geslonken zijn. Giet eventueel vrijgekomen vocht uit de pan. Rol ondertussen het bladerdeeg uit op het werkblad en bekleed de taartvorm hiermee.
- Meng de cashewnoten door het groentemengsel en schep op het bladerdeeg in de taartvorm.
- Klop de eieren los en meng met de melk, room, tijm, zout en peper. Giet het mengsel over de taart en verdeel de parmezaan over de taart.
- Bak de taart 10 minuten in het midden van de oven. Haal de taart eruit en bekleed met aluminiumfolie. Plaats vervolgens nog 25 minuten in het midden van de oven.