Toast kannibaal

Toast kannibaal

Smulweb imageSmulweb

Laat de boterhammen lekker knapperig worden, en serveer de mooie, ietwat grove tartaar van de biefstuk er boven op. Lekker 'kannibaaltje' spelen met deze toast kannibaal.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Toast kannibaal op tafel.

  1. Hak met een scherp mes een mooie, ietwat grove tartaar van de biefstuk. Snijd augurken in kleine blokjes en snipper de sjalot. Hak de kappertjes fijn.
  2. Meng de augurken, sjalot, kappertjes, eidooiers, tabasco en worchestersaus door het vlees. Breng op smaak met veel peper en wat zout. Zet koud weg tot gebruik.
  3. Rooster de witte boterhammen in de broodrooster of in de grillpan.
  4. Serveer de tartaar met de broodjes en eventueel nog wat extra garnituur erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Kruiden