Aardappelrijst-ovenschotel

Aardappelrijst-ovenschotel

Smulweb imageSmulweb

Deze verrukkelijke aardappelrijst-ovenschotel met laagjes kaas, tomaat, ui en rijst is de perfecte keuze voor het diner. De smaakvolle aardappelschijfjes maken het gerecht helemaal af. Geniet ervan!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Aardappelrijst-ovenschotel op tafel.

  1. Kook de rijst. Kook ook de aardappelschijfjes totdat ze zacht zijn. Snijd de tomaat in plakken en snipper de ui. Bestrijk een ovenschaal met olie. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Leg de rijst in de ovenschaal. Leg daar bovenop de plakken tomaat en de gesnipperde ui. Strooi er zout en peper overheen. Voeg een laagje geraspte kaas toe en daarna de aardappelschijfjes. Voeg weer zout en peper toe en voeg als laatste de gezeefde tomaat toe. Voeg nog een laagje geraspte kaas toe.
  3. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Kruiden