Canneloni met spinazie en ricotta

Canneloni met spinazie en ricotta

Smulweb imageSmulweb

Canneloni met spinazie en ricotta, een klassiek Italiaans gerecht. Met zelfgemaakte tomatensaus en zoutige mozzarella uit de oven. Hiermee tover jij de smaak van Italië op tafel.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Canneloni met spinazie en ricotta op tafel.

  1. Meng de spinazie met de ricotta, het ei, voeg zout en peper toe naar smaak en meng het geheel goed door elkaar.
  2. Verwarm de oven voor op 190°C.
  3. Fruit de ui in een koekenpan met de olijfolie en bak op het laatst de knoflook even mee.
  4. Voeg de tomatensaus en de melk toe en laat het 10 minuten koken.
  5. Bedek de bodem van een ovenschaal met een grote lepel tomatensaus zodat de cannelloni uiteindelijk niet aan de schaal vast bakt.
  6. Vul de cannelloni buizen met de ricotta vulling en leg ze in de ovenschaal.
  7. Schep de rest van de tomatensaus over de cannelloni.
  8. Strooi de geraspte mozzarella over de pasta en zet het vervolgens gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  9. Laat de Cannelloni met Spinazie en Ricotta even afkoelen voor het serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Spinazie