- 400 g Pizzadeeg
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pizza-pesto met brie spinazie en champignons op tafel.
- Rol het Tante Fanny Pizzadeeg uit en leg het op een vel bakpapier op de bakplaat van de oven. Bestrijk het met een dun laagje Pesto Genovese. Verdeel ca. 250 gram dungesneden Brie eroverheen.
- Verdeel een mengsel van geslonken verse spinazie, aangebakken champignons, gestoofd sjalotje en knoflook, en flinterdunne plakjes venkel over de pizza.
- Druk met de achterkant van een lepel 4 kuiltjes in het mengsel en breek in elk kuiltje een klein ei, zorg dat de dooiers heel blijven. Bestrooi alles licht met zout en peper.
- Bak 100 gram bacon in een hete koekenpan snel knapperig en verkruimel het over de pizza.
- Bak de pizza in een oven van 220 graden gedurende 15 minuten.