Pizza-pesto met brie spinazie en champignons

Pizza-pesto met brie spinazie en champignons

Smulweb imageSmulweb

De Pizza-pesto met brie, spinazie en champignons zorgt voor een overheerlijke smaaksensatie tijdens het avondeten! Bestrijk het Tante Fanny Pizzadeeg met Pesto Genovese en voeg dungesneden Brie toe. Voeg daarbij geslonken spinazie, aangebakken champignons, sjalotje, knoflook en venkel. Brokkel knapperige bacon eroverheen en bak de pizza af in 15 minuten op 220 graden.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Pizzadeeg

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pizza-pesto met brie spinazie en champignons op tafel.

  1. Rol het Tante Fanny Pizzadeeg uit en leg het op een vel bakpapier op de bakplaat van de oven. Bestrijk het met een dun laagje Pesto Genovese. Verdeel ca. 250 gram dungesneden Brie eroverheen.
  2. Verdeel een mengsel van geslonken verse spinazie, aangebakken champignons, gestoofd sjalotje en knoflook, en flinterdunne plakjes venkel over de pizza.
  3. Druk met de achterkant van een lepel 4 kuiltjes in het mengsel en breek in elk kuiltje een klein ei, zorg dat de dooiers heel blijven. Bestrooi alles licht met zout en peper.
  4. Bak 100 gram bacon in een hete koekenpan snel knapperig en verkruimel het over de pizza.
  5. Bak de pizza in een oven van 220 graden gedurende 15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Spinazie Paddenstoelen Champignons