Mexicaanse mini hapjes

Mexicaanse mini hapjes

Smulweb imageSmulweb

Kleine hapjes met Mexicaanse smaken voor iedereen! Mini-wraps kleurrijke tomaatjes, bosui en de kip gekruid met seasoning mix. Kaas erover en de oven doet de rest. Pikante groene peper kan de uien vervangen voor wat extra pit.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Mexicaanse mini hapjes op tafel.

  1. Verwarm de oven op 160 graden.
  2. Steek uit elke wrap 3 rondjes van ca 9 cm doosnede. Draai een muffinbakblik om en leg de rondjes tussen de verhogingen.
  3. Verhit de olie in een pan en bak de kip gaar.
  4. Bereid de seasoning mix volgens de verpakking en voeg toe aan de kip.
  5. Snijd de tomaatjes in vieren en de bosui in ringetjes.
  6. Zet het vuur uit en roer de groente door de kip en verdeel over de tortillabakjes.
  7. Strooi de kaas erover en zet 15 minuten in de oven.
  8. Voor een pittige bite kun je ook de bosui vervangen door groene pepers.
eet smakelijk