Hemelse modder

Hemelse modder

Smulweb imageSmulweb

Als een toetje niet mis kan gaan, dan is het wel hemelse modder. Smeuïge chocolademousse, friszoete slagroom en een romige hazelnootpasta. Wie durft het aan om dit te weerstaan?

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hemelse modder op tafel.

  1. Scheid de eieren.
  2. Laat de chocolade, boter en suiker au bain marie smelten.
  3. Klop de eiwitten stijf met 1/2 eetlepel suiker.
  4. Klop het eigeel schuimig.
  5. Voeg het eigeel bij het chocolademengsel. Zorg dat het chocolademengsel al wat is afgekoeld, anders stolt het eigeel gelijk. Schep dan het stijfgeklopte eiwit door de massa.
  6. Verdeel de massa over vier schaaltjes of glazen.
  7. Laat het afkoelen en opstijven in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Gebak