Gehakt pie met paprika tomaat en bleekselderij

Gehakt pie met paprika tomaat en bleekselderij

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke gehaktpie met paprika, tomaat en bleekselderij. Gemaakt met paprikapoeder, peper en zout voor een volle smaak. Bedekt met bladerdeeg dat knapperig afgebakken wordt.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gehakt pie met paprika tomaat en bleekselderij op tafel.

  1. Snij de uien, paprika, bleekselderij en de tomaten. Hak de knoflook fijn.
  2. Fruit de knoflook in een beetje olijfolie en voeg eerst het gehakt en daarna de ui toe.
  3. Voeg daarna de paprika, bleekselderij en de tomaten toe. Maak op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
  4. Laat alles eventjes stoven, maar let op dat de groenten nog wel een beetje knapperig blijven.
  5. Doe het mengsel in een ovenschaal en bedek het met het bladerdeeg. Maak een gaatje in het midden.
  6. Klop het ei en bestrijk hiermee het bladerdeeg.
  7. Plaats de ovenschaal in de onderste helft van de oven en bak gedurende 30 tot 35 minuten op 200 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Groente Taart Paprika Bleekselderij