Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Heek in pakketjes met julienne op tafel.
- Was de groenten. Schil de courgettes, wortels en meiraapjes.
- Rasp de courgettes, worteltjes en meiraapjes afzonderlijk in de midi-kom met de julienne schijf of, indien u die niet heeft, met de 4 mm raspschijf. Leg de groenten horizontaal in de invoerbuis.
- Vervang de raspschijf door de 2 mm snijschijf en snijd de paprika en de citroen.
- Bak de groenten in een koekenpan in een scheutje olijfolie op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
- Leg de groenten op een stuk vetvrij papier. Leg de vis erop. Giet er een beetje witte wijn over. Maak het af met dille en een schijfje citroen.
- Breng de vis op smaak met zout en peper.
- Vouw het pakketje dicht en bind het vast met keukengaren.
- Leg het pakketje in de op 180°C (th.6) voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten. Pas de baktijd aan op de dikte van de filets en de hoeveelheid groente.
- Open de pakketjes vlak voor het opdienen.