Varkenshaas met geitenkaas

Varkenshaas met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Vouw gesneden varkenshaas dubbel, verdeel wat geitenkaas ertussen en bestrooi met zwarte peper en tijm. Gebruik ontbijtspek om het vlees heen en bak dit kort in de pan. Vervolgens de oven in en serveren met aardappeltjes en frisse salade. Lekker!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Varkenshaas met geitenkaas op tafel.

  1. Snijd het stuk varkenshaas in tweeën en vervolgens in de lengte doormidden. Sla het dunne gedeelte eventueel plat en vouw het dubbel. Verdeel wat geitenkaas tussen de stukken varkenshaas en bestrooi met zwarte peper en tijm.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg enkele plakjes ontbijtspek overlappend op een snijplank en leg het stuk varkenshaas in het midden. Vouw het spek om het vlees. Je kunt het vastzetten met prikkers of ombinden met rolladetouw. Bak het vlees in een pan rondom knapperig, ongeveer 5 minuten.
  3. Leg het varkenshaas in een ovenschaal en zet deze ongeveer 10 minuten in de oven. Serveer met aardappeltjes en een frisse salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas