Aardappelsalade met boontjes, kip en tomaat in yoghurtdressing

Aardappelsalade met boontjes, kip en tomaat in yoghurtdressing

Smulweb imageSmulweb

Een zomerse salade met aardappel, boontjes, rode ui, kip en tomaat in een frisse yoghurtdressing. Lekker als lunch of bijgerecht bij de BBQ.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardappelsalade met boontjes, kip en tomaat in yoghurtdressing op tafel.

  1. Snijd de aardappels in stukjes en kook ze gedurende 15 minuten. Voeg de laatste 10 minuten de eieren toe en kook deze mee.
  2. Kook de boontjes in 7 minuten beetgaar. Spoel ze af met koud water zodat ze niet verder garen.
  3. Snijd de kipfilet in blokjes en kruid met zout en peper. Bak ze in een pan op medium vuur tot ze gaar zijn.
  4. Laat de ingrediënten afkoelen en maak ondertussen de dressing door alle ingrediënten door elkaar te mengen.
  5. Snijd de rode ui fijn en de tomaten in blokjes. Meng alle ingrediënten inclusief de dressing.
  6. Zet de salade minimaal 2 uur in de koelkast om goed af te koelen voordat je het serveert.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Gevogelte Aardappelsalade